Cart 0
 

wat bieden wij aan?


"Onze prioriteit is het ontwikkelen van spelers naar hun maximale potentie"

Alles begint met het hebben een droom hebben. Ongeacht je achtergrond, waar je vandaan komt of wat je talenten zijn, kan dit dezelfde droom zijn. Wereldwijd is voetbal een bekende en veel beoefende sport. Het is dan ook geen verrassing dat veel kinderen er van dromen profvoetballer te worden. Om deze droom te verwezenlijken moeten spelers zich verplichten om vaak te trainen en dus de juiste mindset te hebben. Helaas heeft niet iedereen deze voorwaarden tot zijn of haar beschikking.

De Soccer & Performance Academy wilt alle kinderen helpen die iets met voetbal willen bereiken. Iedereen, van straatspelers tot professionals, kan profiteren van een verdere ontwikkeling en kan van elkaar leren. De Soccer & Performance Academy biedt een scala aan programma's, elk met een eigen doel en doelgroep. De programma's zijn zo gestructureerd dat spelers op basis van hun ontwikkeling kunnen doorstromen naar een meer geavanceerd programma. Ons uiteindelijke doel is om uit elke speler zijn maximale potentie te halen. De Soccer & Performance Academy inspireert, creëert en ontwikkelt spelers over de hele wereld. De Soccer & Performance Academy verbindt.

Wat kies jij?


De Soccer & Performance Academy biedt zes verschillende programma's voor spelers tussen de 8 en 18 jaar en voor coaches (in wording). Elk programma heeft zijn eigen doel en zijn eigen doelgroep. Klik op het programma van jouw keuze om meer informatie te krijgen en om je aan te melden.

 

BECOMING BETTER

Voor spelers die net zijn gestart met voetbal en hun basis techniek willen verbeteren, bieden we het Becoming Better programma. Dit draait allemaal om het ontwikkelen van de basis techniek in een periode van een jaar. Trainingen worden gegeven in groepen van maximaal 10 spelers.

BEING A PRO

Dit programma biedt spelers de mogelijkheid om te trainen op een professioneel niveau. De training is op individuele basis en richt zich op het behalen van jouw technische, fysieke, tactische en mentale doelen. Daarnaast zijn in dit programma de onderdelen voeding en skills toegevoegd.

FOREIGN EXCHANGE

Wil je ....... je horizon verbreden? Een onvergetelijke tijd hebben? Wil je een groot aantal anderen voor zijn, door zowel je cv te verbeteren, als een stap te maken in je persoonlijke ontwikkeling?

WORLD ELITE

De beste leren van de beste in onze exclusieve World Elite programma. Twee keer per jaar nemen we een groep jonge professionals mee op reis naar het buitenland, waar ze zullen trainen met de lokale jeugd en ze hun horizon kunnen verbreden door met en van elkaar te leren.

 
 
 

voor coaches


COACHING THE COACH

In een periode van drie maanden bieden we alle voetbal trainers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen volgens de SPA methodiek.

CONSULTANCY

Wij bieden u professionele en uitgebreide expertise op verschillende terreinen in voetbal, waar u het ook nodig hebt, wanneer u dat nodig hebt. 

AdobeStock_98469675.jpeg