Cart 0

verbreed je horizon.

In dit programma krijg je levenslessen te leren die je tijdens een stage in het buitenland ervaart. Een stage in het buitenland is de ideale manier om jezelf professioneel te ontwikkelen. Je krijgt nieuwe ervaringen, leert over andere culturen, verbetert je taalvaardigheden en wordt zelfstandiger. Het is een plek om over jezelf na te denken - hoe presenteer ik mezelf - en je hebt de kans om fouten te maken tijdens je stage en weer op te staan. Een stage is ook een handige manier om erachter te komen welke aspecten je al goed onder controle hebt en die je nog moet beheersen.

Tijdens een stage in het buitenland krijg je de kans om verschillende vaardigheden te ontwikkelen die belangrijk zijn in de tijd van de globalisering van clubs - de uitbreiding van clubs op de internationale markt. Dus een ideale manier om je netwerk te bouwen en uit te breiden!

 

 

" A mind that is stretched by new experiences can never go back to its old dimensions."

- Oliver Wendell Holmes Jr.

AdobeStock_130618344.jpeg

Het Talent Exchange-programma biedt talenten de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen in het buitenland. Op deze manier ervaart het talent niet alleen een andere cultuur, maar leren ze ook de wetten en regels van het voetbal daar.

  • Minimumleeftijd: 16 jaar oud. Als je jonger bent, moet je worden vergezeld door ouders / verzorgers
  • Minimale duur programma is 1 week. Verlengen is mogelijk naar wens.
  • Accommodatie is niet inbegrepen in de prijs. SPA regelt de accommodatie naar jouw wensen.
  • Prijs op aanvraag
 
Denimdite.jpg