Cart 0

laat ons je helpen.


Wij bieden u professionele en uitgebreide expertise op verschillende terreinen in voetbal, waar en wanneer u het ook nodig heeft. Door ons wereldwijd bereik geven wij u toegang tot ons wereldwijd netwerk, om op maat gemaakte oplossingen te vinden voor uw sport gerelateerde behoeften. Wij bieden advies over spelers- en clubvertegenwoordiging, de verkoop- en overname van voetbalclubs, beeldrechten, scouting, spelers beleggingen en meer.

Laat het duidelijk zijn, we zijn geen (speler) agenten, maar we willen bijdragen aan de verdere professionalisering van voetbal door kennis te delen en samen te werken aan instellingen, overheden, bedrijven en voetbalorganisaties op nationaal en internationaal niveau. Zo bieden wij onze expertise op verschillende manieren aan.

PERSOONLIJK ADVIES

Voetbal is voortdurend aan het veranderen en om ervoor te zorgen dat je onderweg bent op het gewenste carrièrespoor, is het een goed idee om het advies te vragen of een voorbeeld te nemen van succesverhalen van leeftijdsgenoten die je voor zijn gegaan. Als iemand het pad al heeft bewandeld waar jij je op bevindt, en je de beste adviezen kan bieden, waarom dan niet daarnaar luisteren? Onze vrienden van de World Elite hebben enkele van de beste carrièreadviezen samengesteld uit hun trainingen, voetbal en hun leven in het algemeen, die zij met ons hebben gedeeld.

 

ACADEMY SET-UP

Onze experts in de Soccer & Performance Academy zijn al jarenlang actief in jeugdvoetbal. Plannen zijn beschikbaar voor het ontwerpen en implementeren van een gestructureerde jeugdacademie op het hoogste niveau, evenals de voetbal (technische) visie op jeugd voetbalopleiding. Door onze internationale karakter kan de Soccer & Performance Academy advies geven aan geïnteresseerde partijen over wat er nodig is om de basis van een academie te ontwikkelen, zowel binnenlands als internationaal, ten volle te profiteren van ons wereldwijde voetbalnetwerk.

Of uw voetbalorganisatie een club, academie of een bestuursorgaan is, Soccer & Performance Academy is er om klantgerichte evaluaties samen te stellen die organisatorische prestaties, operationele effectiviteit en speler in kaart brengen en overwegen. Met voetbal steeds meer veeleisend, zijn individuen, teams, clubs en academies altijd op zoek naar een concurrentievoordeel. We kunnen u helpen deze voordelen te halen door trainingssessies of pure ontwikkelingsopbouw.

 

 

FRANCHISE

Op basis van onze methodiek hebben we verschillende programma's opgesteld die gericht zijn op de ondersteuning van de speler, coaches en clubs. Deze programma's worden nader besproken in onze service catalogus. Ons doel is het opzetten en ondersteunen van een wereldwijd voetbalplatform waardoor alle spelers met een droom hun ware potentieel kunnen ontdekken.

Om een franchise in te zetten in onze visie, moeten we een wereldwijde voetbalplatform opbouwen en ondersteunen op basis van de methodologie van de Soccer & Performance Academy, we moeten onszelf voorzien van internationale partners. We zijn zeer afhankelijk van het vinden van de juiste internationale kandidaten die onze doelen delen en hun waardevolle lokale inzichten en ervaring kunnen delen bij het opbouwen van nieuwe locaties. Dergelijke partnerschappen versterken de collectieve kennis van de Academy en stellen ons in staat om nog meer waarde toe te voegen aan onze spelers.

 

SEMINARS

Er is de mogelijkheid voor ouders om een seminar bij te wonen. Deze seminar gaat diepgaand in op termen van communicatie met je kind over verschillende onderwerpen in voetbal of leven in het algemeen. Wij bieden ook algemene adviesdiensten aan aan een groep individuele spelers en voetbalorganisaties over de uitdagingen binnen de voetbalindustrie. Spelers worden voorzien van advies over: college- / universiteitsvoorbereiding, academische of agentenbegeleiding, technisch-, tactisch-, lichamelijk-, geestelijk-, vaardigheids- en voedingsaspecten.

WEBSITE3.jpg