Cart 0

soccer & performance academy

"Your potential isn't something unreachable, it's something waiting to be explored"

Fotolia_102760809_XXL.jpg

wie zijn
wij?

De Soccer & Performance Academy richt zich op het ontwikkelen van het individu. Wij geloven dat elke speler persoonlijke aandacht nodig heeft om te kunnen groeien. Onze methodologie richt zich op alle facetten van het voetbal namelijk: techniek, tactiek, performance, voeding, skills en mindset. Wij gebruiken verkregen data uit testen voor zowel spelers en coaches om hen in staat stellen de gemaakte ontwikkeling te volgen. Spelers worden uitgedaagd om niet alleen een betere voetballer te worden maar ook een completer persoon, succesvol in de maatschappij en een levenslang lid van de SPA Family.

onze programma's.

AdobeStock_121937301.jpeg

wat bieden wij aan?


"Onze prioriteit is het ontwikkelen van spelers naar hun maximale potentie"

Alles begint met het hebben een droom hebben. Ongeacht je achtergrond, waar je vandaan komt of wat je talenten zijn, kan dit dezelfde droom zijn. Wereldwijd is voetbal een bekende en veel beoefende sport. Het is dan ook geen verrassing dat veel kinderen er van dromen profvoetballer te worden. Om deze droom te verwezenlijken moeten spelers zich verplichten om vaak te trainen en dus de juiste mindset te hebben. Helaas heeft niet iedereen deze voorwaarden tot zijn of haar beschikking.

De Soccer & Performance Academy wilt alle kinderen helpen die iets met voetbal willen bereiken. Iedereen, van straatspelers tot professionals, kan profiteren van een verdere ontwikkeling en kan van elkaar leren. De Soccer & Performance Academy biedt een scala aan programma's, elk met een eigen doel en doelgroep. De programma's zijn zo gestructureerd dat spelers op basis van hun ontwikkeling kunnen doorstromen naar een meer geavanceerd programma. Ons uiteindelijke doel is om uit elke speler zijn maximale potentie te halen. De Soccer & Performance Academy inspireert, creëert en ontwikkelt spelers over de hele wereld. De Soccer & Performance Academy verbindt.

DSC_5048-2kopie.jpg

Wat dragen wij?


"Train like a Pro, feel like a Pro!"

De Academy kleding wordt gedragen door alle spelers binnen de programma's. Als je als professional traint, moet je je ook zo voelen. Niet alleen de uitstraling is Elite, maar ook het comfort zorgt ervoor dat spelers zich optimaal kunnen bewegen tijdens een training. 

Er zijn twee verschillende versies van het tenue; namelijk wit en zwart. Het exclusieve witte tenue is speciaal ontworpen voor het World Elite progamma. Het zwarte tenue wordt gedragen door spelers van de overige programma's. Echter vinden wij het belangrijk dat ook spelers die niet in de Academy voetballen het shirt kunnen dragen. Daarom is het zwarte SPA tenue beschikbaar voor iedereen! 

DSC_5040-2 (1).jpg

onze partners.

DSC_4629-2.jpg

met wie werken wij samen?


 

Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van het onderwijs bijdraagt aan de positieve ontwikkeling van kinderen. En waar kinderen meer kwaliteit ervaren, zullen ze ook verbeteren in prestatie. Het bijdragen van een betere kwaliteit van leven is dus onze focus. De Soccer & Performance Academy is een expert in Quality Education. Wat onze organisatie succesvol maakt, is dat we ons richten op onze diensten door verder te ontwikkelen in de nodige facetten en strategische partnerships te starten.

PHYSIOLAB

PERFORMANCE & VOEDING

 

Een belangrijk aspect van het worden van een goede voetballer is het optimaliseren van jouw performance. Dit omvat al het fysieke van jou als speler. Een deel functionele performance wordt op het veld gegeven op locatie en om de week krijgt elke speler een extra performance prikkel bij PhysioLab in Amsterdam.

PhysioLab is een fysiotherapie praktijk welke naast fysiotherapie ook performance trainingen aanbiedt. Als sporter wil je je altijd verbeteren. Of je nu sneller wilt kunnen sprinten, hoger wilt kunnen springen of wendbaarder en explosiever wilt kunnen bewegen. Maar ook als je altijd op 90% tot 100% van je kunnen wilt presteren of je focus tijdens wedstrijden en trainingen wilt verbeteren; PhysioLab kan je helpen. 

STREETKINGS

SKILLS

 

De meeste jonge spelers worden vandaag de dag ontwikkeld in gestructureerde omgevingen. De overdreven gestructureerde en zeer competitieve omgeving laat spelers vaak niet toe om te verkennen wat ze met de bal kunnen doen. We brengen het spel terug wanneer spelers op zichzelf leren, in omgevingen zoals de straat, het park of op school. Omgevingen die spelers toestaan fouten te maken, zich uitstrekken over hun grenzen en ze de vrijheid geven om nieuwe dingen te proberen.

Streetkings wilt een cultuur ontwikkelen waarin de spelers zich kunnen identificeren. De Influencers moeten een 'eigen' Streetkings levensstijl creëren, waar spelers wereldwijd mee geassocieerd willen worden. Dit wordt bereikt door de academie, evenementen en concepten.

Q4 PROFILES

MINDSET

 

Gedrag is alles, zowel in voetbal als in het privéleven. Gedrag bepaalt grotendeels succes. Q4 Profiles is gespecialiseerd in gedragsanalyse. Q4 Profiles vergroot inzicht en mentale weerstand van spelers binnen en buiten het veld. Binnen de sportwereld wordt veel aandacht besteed aan techniek, tactiek en lichamelijke activiteit. Wij denken dat gedachten ook betrokken moeten zijn in de ontwikkeling. Q4 Profiles biedt producten en middelen die efficiënter en effectiever trainen met talenten.

Q4 Profiles' missie is om bewustzijn in de sportwereld te creëren, de persoonlijke ontwikkeling van talenten te stimuleren op een manier die hen aantrekkelijk maakt, wat leidt tot betere prestaties op individueel en teamniveau en natuurlijk leuker op het sportveld.

Onze locaties.

AdobeStock_105767994.jpeg

waar zijn wij?

De Soccer & Performance Academy is actief over de hele wereld met het World Elite Programma. Voor de overige ontwikkelingsprogramma's hebben wij momenteel één vaste locatie in Hilversum op het terrein van v.v. Altius. U kunt zich aanmelden voor onze programma's op elk gewenst moment via de online formulieren. Deze vindt u op de pagina's van de desbetreffende programma's.


 

Neem contact op

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via dit formulier of u kunt ons bereiken via WhatsApp.

📞  +31 (0)63 758 9452
✉️  info@soccer-performance.com
📪 Postbus 9190, 1800 GD Alkmaar

 

Naam *
Naam