Cart 0

Train als een professional.PhysioLab Logo Final_ (002).png
logostreetkings.png

Veel jonge voetballers dromen ervan om professioneel voetballer te worden. Om deze droom te bereiken moeten spelers toewijding aan hun opleiding tonen en hun mentale weerbaarheid verbeteren. Ze gaan professioneel voetbal ademen! Het 'Being a Pro' programma biedt spelers de mogelijkheid om op professioneel niveau te trainen en omvat alle aspecten waarmee een pro wordt geconfronteerd tijdens zijn ontwikkeling. De training is op individuele basis en richt zich op zes hoofdfacetten: techniek, performance, tactiek, skills, voeding en mindset. Daarnaast worden spelers uit dit programma lid van de SPA-family. De Soccer & Performance Academy organiseert jaarlijkse activiteiten voor deze leden. Deze activiteiten zijn volledig gericht op het ervaren van het leven als een professionele voetballer.

Spelers worden één keer per week getraind door professionele trainers en performance coaches op onze locatie in Hilversum. Daarnaast krijgen zij, doordeweeks, extra voeding en performance trainingen op de locatie bij PhysioLab. Om een goede individuele training te kunnen geven, worden spelers eens per kwartaal getest en ontvangen zij een persoonlijk ontwikkelingsplan. Deze plannen weerspiegelen de sterke- en zwakke punten van de speler. Op deze manier maken we de ontwikkeling transparant voor zowel de trainer als de speler. Verder geloven wij dat elk aspect moet worden opgeleid door een coach die die vaardigheid al heeft gemasterd. Bijvoorbeeld; techniek training zal alleen worden gegeven door coaches die ervaring hebben in het professioneel voetbal. Wie kan het je beter leren dan iemand met ervaring op het hoogste niveau?

Onze missie richt zich op het individu en maakt gebruik van moderne technologie en kwaliteit om technische, tactische, fysieke en denkvaardigheden te ontwikkelen die de groei van jonge (voetbal) professionals bevorderen.

 

"An athlete needs a certain combination of person-related and environmental characteristics to be successful”

-Elferink-Gemser et al.

DSC_4964-2.jpg

Wat krijg je?

We verzamelen actief data van spelers en zorgen er op deze manier voor dat iedereen zijn eigen ontwikkeling inzichtelijk heeft. Dit noemen we zelf-regulatie. Al deze data wordt verzameld door middel van de SPA test. Deze test evalueert zowel technische- als performance skills. Het vertelt ons waar de speler zich bevindt in zijn ontwikkeling en geeft ons een voorspelling van zijn potentie. Om te kunnen groeien richting je maximale potentie, maken we elke drie maanden een rapport op. De ontwikkeling van de speler wordt continu gemonitord door SPA, zodat de trainingen kunnen worden aangepast aan de behoeftes van de speler.

 

Inclusief:

  • Privé training op professioneel niveau. Elke zondag
  • Doordeweekse trainingsessies bij PhysioLab op het gebied van voeding en performance 
  • Elke drie maanden wordt je getest om je progressie in de gaten te houden. Je training wordt hierop aangepast
  • Volledige SPA trainingsset
  • Prijs per maand
  • Let op: je dient woonachtig te zijn in Nederland
 

€599

site2.jpg