AdobeStock_98469613.jpeg
AdobeStock_105767994.jpeg
AdobeStock_98469613.jpeg

Soccer & Performance Academy


"Your potential isn't something unreachable, it's something waiting to be explored"

 

SCROLL DOWN

Soccer & Performance Academy


"Your potential isn't something unreachable, it's something waiting to be explored"

 

wie zijn wij?

De Soccer & Performance Academy richt zich op het ontwikkelen van het individu. Wij geloven dat elke speler een persoonlijke aandacht nodig heeft om te kunnen groeien. Onze methodologie richt zich op vaardigheden op alle gebieden van het voetbal namelijk; technisch, tactisch, fysiek en mentaal. Wij gebruiken verkregen data uit testen voor zowel spelers en coaches om hen in staat stellen de gemaakte ontwikkeling te volgen. Kinderen worden uitgedaagd om niet alleen een betere voetballer te worden maar ook een completer persoon, succesvol in de maatschappij en een levenslang lid van de SPA Family.


Becoming Better

bbfotosite2.jpg

Voor spelers die net zijn gestart met voetbal en hun basis techniek willen verbeteren, bieden we het Becoming Better programma. Dit draait allemaal om het ontwikkelen van de basis techniek in een periode van een jaar. Trainingen worden gegeven in groepen van maximaal 10 spelers.

Being a Pro

Dit programma biedt spelers de mogelijkheid om te trainen op een professioneel niveau. De training is op individuele basis en richt zich op het behalen van jouw technische, fysieke, tactische en mentale doelen. Daarnaast zijn in dit programma de onderdelen voeding en skills toegevoegd.

World Elite

De beste leren van de beste in onze exclusieve World Elite programma. Twee keer per jaar nemen we een groep jonge professionals mee op reis naar het buitenland, waar ze zullen trainen met de lokale jeugd en ze hun horizon kunnen verbreden door met en van elkaar te leren.


coaching the coach

AdobeStock_125221966.jpeg

In een periode van drie maanden bieden we alle voetbal trainers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen volgens de SPA methodiek.

Foreign Exchange

AdobeStock_116621282.jpeg

Wil je ....... je horizon verbreden? Een onvergetelijke tijd hebben? Wil je een groot aantal anderen voor zijn, door zowel je cv te verbeteren, als een stap te maken in je persoonlijke ontwikkeling?

consultancy

AdobeStock_102363296.jpeg

Wij bieden u professionele en uitgebreide expertise op verschillende terreinen in voetbal, waar u het ook nodig hebt, wanneer u dat nodig hebt. 

Wat is mijn niveau?


Wat is mijn niveau?


The spa test

The Soccer & Performance Academy onderscheidt zichzelf door actief data te verzamelen om zowel coaches en spelers in staat te stellen zelf hun ontwikkeling in kaart te brengen. Dit noemen we zelf-regulatie. Al deze data wordt verzameld door middel van de SPA test. Deze test evalueert zowel technische- als performance skills. Het vertelt ons waar de speler zich bevindt in zijn ontwikkeling en geeft ons een voorspelling van je potentie. Om te kunnen groeien richting je maximale potentie maken we elke drie maanden een rapport op. De ontwikkeling van de speler wordt continu gemonitord door SPA, zodat de trainingen continu kunnen worden aangepast aan de aandachtspunten van de speler.  De testen en rapporten zijn inbegrepen in het Being a Pro program maar we bieden spelers die niet in dit programma zitten ook de kans om de testen los af te nemen. Op die manier kan je je als speler vergelijken met SPA leeftijdsgenoten die bij topclubs spelen. Voor meer informatie over de test en de prijzen hiervan kunt u onderstaand contact formulier invullen. 

AdobeStock_105767994.jpeg

CONTACT


CONTACT


 

Onze locaties

De Soccer & Performance Academy is actief over de hele wereld met het World Elite Programma. Voor onze twee ontwikkelingsprogramma's hebben wij momenteel twee locaties in Amsterdam en Barcelona. U kunt zich aanmelden voor deze programma's op elk gewenst moment via de online formulieren. Deze vindt u op de pagina's van de desbetreffende programma's

 
 
 

Amsterdam, Nederland

Barcelona, Spanje


Neem contact op

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via dit formulier of u kunt ons bereiken via WhatsApp.

📞  +31 (0)63 758 9452
✉️  info@soccer-performance.com

 
Naam *
Naam

Volg ons

Bekijk onze sociale kanalen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen