AdobeStock_98469613.jpeg
spafamilysite.jpg
AdobeStock_105767994.jpeg
AdobeStock_98469613.jpeg

Soccer & Performance Academy


"Your potential isn't something unreachable, it's something waiting to be explored"

 

SCROLL DOWN

Soccer & Performance Academy


"Your potential isn't something unreachable, it's something waiting to be explored"

 

wie zijn wij?

De Soccer & Performance Academy richt zich op het ontwikkelen van het individu. Wij geloven dat elke speler een persoonlijke aandacht nodig heeft om te kunnen groeien. Onze methodologie richt zich op vaardigheden op alle gebieden van het voetbal namelijk; technisch, tactisch, fysiek en mentaal. Wij gebruiken verkregen data uit testen voor zowel spelers en coaches om hen in staat stellen de gemaakte ontwikkeling te volgen. Kinderen worden uitgedaagd om niet alleen een betere voetballer te worden maar ook een completer persoon, succesvol in de maatschappij en een levenslang lid van de SPA Family.


Becoming Better

bbfotosite2.jpg

Dit 12 weken durende programma begint met een intake-test om erachter te komen hoe we jouw 'game' kunnen verbeteren. De komende 10 weken word je getraind door professionele coaches samen met spelers van je eigen leeftijd en niveau.

Being a Pro

Dit programma biedt spelers de mogelijkheid om te trainen op een professioneel niveau. De training is op individuele basis en richt zich op het behalen van uw technische, fysieke, tactische en mentale doelen.

World Elite

De beste leren van de beste in onze exclusieve World Elite programma. Twee keer per jaar nemen we een groep jonge professionals mee op reis naar het buitenland, waar ze zullen trainen met de lokale jeugd en ze hun horizon kunnen verbreden.

Wat is mijn niveau?


Wat is mijn niveau?


 
spafamilysite.jpg

SPA FAMILY


SPA FAMILY


We willen dat spelers het beste uit zichzelf halen om hun potentiële doelen te bereiken of zelfs te overtreffen. Tijdens hun ontwikkeling binnen de Soccer & Performance Academy zorgen we er altijd voor dat de individuele speler onze focus zal hebben en we zullen proberen om hen voortdurend te helpen op de weg (zowel fysiek als mentaal) naar professioneel voetbal. Deze reis stopt niet na een SPA programma of SPA reis, maar zal blijven voortduren en een leven lang meegaan. De verbinding in onze organisatie tussen ons, professionele spelers van het World Elite Program en professionals in spé uit het Being a Pro programma, noemen we onze "SPA Familiy".


FAMILY MEMBERS


AdobeStock_105767994.jpeg

CONTACT


CONTACT


 

Onze locaties

De Soccer & Performance Academy is actief over de hele wereld met het World Elite Programma. Voor onze twee ontwikkelingsprogramma's hebben wij momenteel twee locaties in Amsterdam en Barcelona. U kunt zich aanmelden voor deze programma's op elk gewenst moment via de online formulieren. Deze vindt u op de pagina's van de desbetreffende programma's

 
 
 

Amsterdam, Nederland

Barcelona, Spanje


Neem contact op

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via dit formulier of u kunt ons bereiken via WhatsApp.

📞  +31 (0)63 758 9452
✉️  info@soccer-performance.com

 
Naam *
Naam

Volg ons

Bekijk onze sociale kanalen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen