logostreetkings.png
 
PhysioLab Logo Final_ (002).png
 
Logo Q4 Profiles FC.png

het programma

Veel jonge voetballers dromen ervan om professioneel voetballer te worden. Om deze droom te bereiken moet spelers toewijding aan hun opleiding tonen en hun mentale kracht opbouwen. Ze gaan professioneel voetbal ademen! Het programma 'Being a Pro' biedt spelers de mogelijkheid om op professioneel niveau te trainen en omvat alle aspecten waarmee een pro wordt geconfronteerd tijdens zijn ontwikkeling. De training is individueel en richt zich op zes hoofdfacetten: technisch, fysiek, tactisch, skills, voeding en mentaal. Daarnaast worden spelers uit dit programma lid van de SPA-family. De Soccer & Performance Academy organiseert jaarlijkse activiteiten voor deze leden. Deze activiteiten zijn volledig gericht op het ervaren van het leven als een professionele voetballer.

Spelers zijn al minstens een jaar bij de Soccer & Performance Academy betrokken en worden een keer per week getraind door gecertificeerde trainers en performance coaches. Om een goede individuele training te kunnen geven, worden spelers eens per kwartaal getest en ontvangen zij een  persoonlijk ontwikkelingsplan. Deze plannen weerspiegelen de sterke- en zwakke punten van elke speler. Op deze manier maken we de ontwikkeling transparant voor zowel de trainer als de speler. Verder geloven wij dat elk aspect moet worden opgeleid door een coach die die vaardigheid al heeft beheerd. Bijvoorbeeld techniek training zal alleen worden gegeven door topklasse coaches die ervaring hebben in professioneel voetbal. Wie kan het je beter leren dan iemand met ervaring op internationaal niveau?

Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van het onderwijs bijdraagt aan de positieve ontwikkeling van kinderen. En waar kinderen meer kwaliteit ervaren, zullen ze ook verbeteren in prestatie. Het dragen van een betere kwaliteit van leven is dus onze focus. Soccer & Performance Academy is een expert in Quality Education. Wat onze organisatie succesvol maakt, is dat we ons richten op onze diensten door verder te ontwikkelen in de nodige facetten en strategische partnerships te starten.

Onze missie richt zich op het individu en maakt gebruik van moderne technologie en kwaliteit om technische, tactische, fysieke en denkvaardigheden te ontwikkelen die de groei van jonge (voetbal) professionals bevorderen.skills

De meeste jonge spelers worden vandaag de dag ontwikkeld in gestructureerde omgevingen. De overdreven gestructureerde en zeer competitieve omgeving laat spelers vaak niet toe om te verkennen wat ze met de bal kunnen doen. We brengen het spel terug wanneer spelers op zichzelf leren, in omgevingen zoals de straat, het park of op school. Omgevingen die spelers toestaan fouten te maken, zich uitstrekken over hun grenzen en ze de vrijheid geven om nieuwe dingen te proberen.

Streetkings wilt een cultuur ontwikkelen waarin de spelers zich kunnen identificeren. De Influencers moeten een 'eigen' Streetkings levensstijl creëren, waar spelers wereldwijd mee geassocieerd willen worden. Dit wordt bereikt door de academie, evenementen en concepten.

performance

Een belangrijk aspect van het worden van een goede voetballer is het optimaliseren van jouw performance. Dit omvat al het fysieke van jou als speler. Een deel functionele performance wordt op het veld gegeven op locatie en om de week krijgt elke speler een extra performance prikkel bij PhysioLab in Amsterdam.

PhysioLab is een fysiotherapie praktijk welke naast fysiotherapie ook performance trainingen aanbiedt. Als sporter wil je je altijd verbeteren. Of je nu sneller wilt kunnen sprinten, hoger wilt kunnen springen of wendbaarder en explosiever wilt kunnen bewegen. Maar ook als je altijd op 90% tot 100% van je kunnen wilt presteren of je focus tijdens wedstrijden en trainingen wilt verbeteren; PhysioLab kan je helpen. 

 

mindset

Gedrag is alles, zowel in voetbal als in het privéleven. Gedrag bepaalt grotendeels succes. Q4 Profiles is gespecialiseerd in gedragsanalyse. Q4 Profiles vergroot inzicht en mentale weerstand van spelers binnen en buiten het veld. Binnen de sportwereld wordt veel aandacht besteed aan techniek, tactiek en lichamelijke activiteit. Wij denken dat gedachten ook betrokken moeten zijn in de ontwikkeling. Q4 Profiles biedt producten en middelen die efficiënter en effectiever trainen met talenten.

Q4 Profiles' missie is om bewustzijn in de sportwereld te creëren, de persoonlijke ontwikkeling van talenten te stimuleren op een manier die hen aantrekkelijk maakt, wat leidt tot betere prestaties op individueel en teamniveau en natuurlijk leuker op het sportveld.
 


"Ik doe alles wat nodig is om een professional te worden"

Daan Stouten, Being a Pro speler


SPA locatie

hilversum